Теменужка е името на жената до музиканта Стоян Роянов, заради

...
 Теменужка е името на жената до музиканта Стоян Роянов, заради
Коментари Харесай

Ето я жената, която ЯЯ обожава

 Теменужка е името на дамата до музиканта Стоян Роянов, поради която той настойчиво отхвърля да допира други дами, научи HotArena.

Участникът в Биг Брадър призна, че преди години е изневерил на половинката си, за което се разкайва. Чудатият реализатор провали няколко задачи в къщата о остави без храна, ток и вода останалите съквартиранти.

„ Какви задачи е отказал и за какво – това е отвън моите ползи. За мен фамилията е преди всичко, то е на първо място . Аз не виждам телевизия от 15 години и не проследявам присъединяване му. От това, което слушам мога да кажа, че държанието му е доста хубаво за един женен мъж. Гордея се с него “, разяснява пред „ България Днес “ Нуша. Тя е уверена, че изборите, които ЯЯ прави в къщата са си негови. „ В действителния живот имам неповторим брачен партньор във всяко едно отношение. За по-добър не бих могла да си бленувам “.

Съпругата на Роянов е илюстратор, публицист, издател, преподавател по изобразяване, основател на конкурс за авторски детски приказки. Шест години е живяла в Съединени американски щати,  а понастоящем със Стоян и щерка им обитават във Варна.

„ Със Стоян сме женени от 18 години. Той е неповторим освен като брачен партньор, само че и като татко. Мога да кажа, че и аз съм неповторима –нещо, което той обожава “, добавя щастливата брачна половинка.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР